Serviciile noastre

Livram mancare delicioasa adaptata nevoilor tale.

Citeste in continuare categoriile de servicii oferite si descrierile lor pentru a vedea ce ti se potriveste mai bine.

Abonamente social

breakfast / brunch

 

Ai o echipa de oameni/colegi si vrei sa ii faci sa se cunoasca mai bine intre ei, sa creeze legaturi? Ai auzit de employee experience/ employer branding sau pur si simplu vrei sa imbunatatesti cultura organizationala?

Avem noi solutia si este cat se poate de simpla si delicioasa. Se numeste social breakfast sau social brunch/lunch in functie de momentul zilei. Venim noi la tine cu mancare gandita special pentru a face oamenii sa se adune in jurul mesei si sa socializeze. Tu nu trebuie sa iti bati capul cu nimic pentru ca noi venim in ziua si la ora stabilita cu tot ce trebuie.

Hai sa discutam si te ajutam cu tot ceea ce putem: set-up, service, set down. Avem solutia completa!

Ai inca intrebari cum ar putea functiona Happy Friday Catering pentru tine?

Contacteaza-ne

Catering la birou

Noi facem mancare adaptata timpurilor noastre, cu ingrediente proaspete, pe cat de mult posibil locale care arata foarte bine dar in primul rand au gust. O alta  caracteristica este simplitatea. Mancarea nu trebuie sa fie complicata in opinia noastra.

Daca tu cauti un caterer care sa iti livreze la timp finger food, sa se adapteze usor la orice situatie, sa identifice solutii in orice circumstante, noi credem cu tarie ca putem face asta in mod constant.

Suntem aici pentru tine, cu cat mai repede discutam despre nevoile tale cu atat ajungi sa fi mai repede linistit/a.

Suntem convinsi ca ai ajuns in locul potrivit.

Spune-ne cu ce te putem ajuta 🙂

Evenimente si pop-up- uri

Ne plac provocarile, asteptam provocari si credem ca asta ne face sa devenim din ce in ce mai buni. Te ajutam cu tot ce e necesar pentru ca lucram la randul nostru cu oameni dedicati, pasionati de ceea ce fac.

Street food, coffee cart, wine bar, candy bar, tacos bar sau un tort gigant? Hai sa discutam si te ajutam cu tot ceea ce putem: set-up, service, set down.

Usor, rapid si fara probleme.

Contacteaza-ne