Nunta
Starter
baton din branza de capra invelit in mantie de nuci coapte (l-v)
terina de legume in jambon de curcan (c)
bruscheta cu rillette de porc si fulgi de chilli (c)
crostini cu salsa de rosii si oregano (v)
cub de dovlecel cu cas afumat marinat in ierburi aromate (l-v)
triunghi de tortilla cu hummus si sticks-uri de legume (v)
mini cosulete cu crema de branza, gravlax de somon si icre de wasabi (p)
rilette de iepure cu smochine ©
Peste
file de butterfish cu capere, sos de vin alb si fructe de mare & ratatouille de legume (p)
Main
filet mignon cu sos de hribi si trufe, cartofi zdrobiti si salata de frunze sau
pulpa de rata confiata si varza calita rosie cu sos de sampanie (+ €3/persoana) (c)
vegetarian: ciuperci Pleurotus grill cu sos de hribi si trufe, cartofi zdrobiti si mix de salata (v)
TRADITIONAL
sarmalute de porc in foi de varza acra cu mamaliga & bacon crispy sau sarmalute de post in foi de varza acra cu mamaliga
Detalii:
- meniul de mai sus este doar un exemplu de meniu la farfurie. Avand o bucatarie profesionista in spate varietatea preparatelor, implicit a meniurilor este mare. Putem face servirea atat in varianta clasica cu servire la farfurie cat si in regim de bufet care in ultima perioada castiga mult in popularitate.
- gatitul live presupune costuri suplimentare pentru staff si logistica extra implicata
- toate produsele noastre sunt preparate din ingrediente fresh in aceeasi zi cu livrarea
- comenzile se plaseaza cu minim 1 luna inainte de livrare (mancarea se prepara doar pe baza de comanda ferma)
- comanda minima este de 50 de persoane in Bucuresti si Ilfov
- management fee zero
- toate meniurile noastre pot fi personalizate in functie de preferinte si buget
- toate comenzile noastre sunt stress free
- daca ai nevoie de mese, ospatari, vesela de ceramica, pahare sticla te rugam sa ne spui si gasim cea mai buna solutie pentru nevoile tale